BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DİNÇER, "ŞEHRİN ÖZ EVLADIYIM"
AK Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Evren Dinçer kendisinin Aksaray'a uzak, Aksaray'ı çok tanımadığı ile ilgili yapılan iddialara cevap verdi.
AK Parti Belediye başkan adayı Evren Dinçer açıklamada, Aksaray'da ilk, ortada, ortada ve üniversite eğitimini Aksaray'da tamamladığını belirterek, daha sonra devlet memuriyeti için gereğince Ankara'da bulunduğunu belirtti.
Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Personel Daire Başkanlığı yaptığını da söyledileyen Evren Dinçer. “Ben bu görevde iken Aksaray'ımızdan gelen belediye başkanlarımız, sivil toplum merkez başkanlarımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ya da diğer bakanlıklar da işleri olan tüm Aksaraylıların işlerine her zaman yardımcı oldu.
Aksaray Sevdalısı ve Aksaray aşkı ile Aksaray'ın özü AK Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Adayı Evren Dinçer, “İlkokulda, Ortaokulda, lisede ve üniversitede Aksaray'da aldım. Aksaray'ın tüm sokaklarını, caddelerini, ara yollarınısınız. Aksaray'ın evladıyım bu şehir doğmuş, bu şehir yetişmiş ve yetişmiş. Bizleri bu göreve layık görme herkese çok teşekkür ediyorum. Seçim eğitimi yapıyor şehirim de hiç kimseye yabancılık çekmiyorum. Bu şehirde yaşayan herkesi tanıyorum. Onlarla hasbihal ediyor. Uzak gönüllerini alıyoruz. ”Dedi.
Aksaray'ın bir evladı olmakla birlikte Aksaray'ın açıklaması ve bu sorunlara çözüm yollarını bildirip belirten Evren Dinçer, “Şahsımla ile ilgili olarak Aksaray tanımıyor. Yollarını bilmiyor gibi konuşentilerin çok şık değil. Bu şehirde büyümüş herkesin sokakta sokaklarını da bilir, caddelerinde bilir, bilgiyi da bilir. Bu şehirde büyüdüm. Bu Şehirde nefes aldım ve bu şehre Allah nasip ederse hizmet edeceğim ”dedi.
